Menu

De Werkgeverij

De Werkgeverij is een samenwerkingsverband van werkgevers in Zorg en Welzijn binnen het sociaal domein waar werkgevers onderling werk en medewerkers uitwisselen.

Corporate identity en

arbeidsmarktcommunicatie

De Werkgeverij

Voor een samenwerkingsverband van werkgevers in Zorg en Welzijn binnen het sociaal domein hebben we de naam De Werkgeverij bedacht. Ook hebben we een corporate identity ontwikkeld, inclusief logo/merkbeeld, die we hebben uitgewerkt naar verschillende communicatiemiddelen, zoals een website, leaflets en roll-up banners en een animatie, waarin we antwoord geven op de vragen: Wat is het? Voor wie is het? Hoe werkt het? Wat betekent dat in de praktijk? En: What’s in it for me?

Heb je een vraag over De Werkgeverij of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer