Menu

Compleet Mensenwerk

Compleet Mensenwerk biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische beperking of psychosociale kwetsbaarheid.

Huisstijl en website

Compleet Mensenwerk

Compleet Mensenwerk heeft ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Tegelijkertijd hebben we ook de corporate identity een restyling gegeven. De restyling komt terug in het logo/merkbeeld, een frisser kleurenpalet en vernieuwde vormtaal. Op basis hiervan zijn we onder meer aan de slag gegaan met het functioneel ontwerp (voor het bepalen van de structuur van de website), het webdesign, het schrijven van de teksten en de ontwikkeling van diverse huisstijldragers, zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Bekijk hier de nieuwe website.

Heb je een vraag over Compleet Mensenwerk of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer