Menu

Citadel College

Het Citadel College is de nieuwste scholengemeenschap van Nijmegen en omstreken.

Corporate identity

Citadel College

In verschillende brainstormsessies met leerlingen en docenten hebben we samen de nieuwe corporate identity ontwikkeld. Uitgewerkt in een nieuw logo/merkbeeld, vormtaal en beeldtaal en een fris kleurenpalet. De nieuwe huisstijl geeft het Citadel College een frisse, moderne en eigentijdse uitstraling dat veel beter aansluit op het jonge karakter en de positionering van de scholengemeenschap. We hebben onder andere een nieuwe website, wervingsfolder, posters, roll-up banners, digitale presentaties en diverse huisstijldragers ontwikkeld en een communicatieadvies geschreven. Ook hebben we de nieuwe belettering van het pand verzorgd, inclusief nieuwe vlaggen. Het eerste voorbeeld van de nieuwe corporate identity is de nieuwe website: www.citadelcollege.nl.

Heb je een vraag over het Citadel College of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Met de uitkomst zijn we erg tevreden

Angela Jeuken

Afdelingsleider vmbo

Puntkomma heeft ons logo en onze huisstijl ‘op de kop gezet’. In co-creatie met onze leerlingen en medewerkers is er een verfrissend, eigentijds en modern logo uitgekomen waar we onze identiteit in terug zien. Het contact en de samenwerking met de mensen van Puntkomma hebben wij als warm, betrokken en professioneel ervaren. Met de uitkomst, waaronder onze nieuwe website en digitale presentaties, zijn we erg tevreden.
Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer