Menu

Brandweer Nederland

Brandweer Nederland zet zich 24/7 met hart en ziel in voor een brandveilige samenleving. Behulpzaam, deskundig en daadkrachtig.

Brandweerevent 2019 Brandweer Nederland

In 2019 zal het jaarlijkse Brandweer Event van Brandweer Nederland plaatsvinden. Dit zijn twee dynamische dagen waar het delen van kennis, ontmoeten en inspireren centraal staan. Wij hebben de vraag gekregen om verschillende communicatiemiddelen te ontwikkelen voor dit event zoals logo, animatie, headers (website, nieuwsbrief en Facebook), posters en vlaggen. De vormgeving is een caleidoscopisch beeld van de brandweer elementen en de uitstraling is robuust, rood, stoer en strak. Let’s get connected!

Heb je een vraag over Brandweer Nederland of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer