Menu

Benk Groep

Benk Groep levert internet-, telecom-, ICT- en clouddiensten aan bedrijven in heel Nederland en biedt 24/7 support en beveiliging.

Website en

corporate identity

Benk Groep

Het webdesign voor de nieuwe website van Benk Groep en de daaruit volgende corporate identity is gebaseerd op het frisse kleurenpalet uit het logo/merkbeeld. De nieuwe corporate identity is uitgewerkt in een corporate brochure, leaflets, advertenties, e-mailnieuwsbrieven in MailChimp en een nieuwe responsive website: www.benkgroep.nl

Heb je een vraag over Benk Groep of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Ze denken goed met ons mee

Annelie Tolkamp

Marketing en communicatie

De samenwerking met Puntkomma is uitstekend verlopen. Zij hebben onder andere onze website ontworpen en een corporate brochure gemaakt. Nog steeds maken wij gebruik van hun diensten waar nodig. Waarom wij voor Puntkomma kiezen? Punctueel, betrouwbaar, korte lijntjes, creatief, informeel en denken goed met ons mee. Kortom, een prettige samenwerking!

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer