Menu

ACBN

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia.

Identiteit en branding Vierdaagsefeesten

Na het winnen van de pitch zijn we aan de slag gegaan met de herpositionering en propositie van de Vierdaagsfeesten als overkoepelend festival. Als Nijmeegs bureau zijn we hier natuurlijk apetrots op! Het resultaat is een bonte en veelzijdige mix van kleuren, vormen, figuren en afbeeldingen. Net als Nijmegen tijdens deze feestweek. Dus vier de zomer, vier de lange zomeravonden, vier het met je beste vrienden en vier de feesten. De zeven mooiste dagen van het jaar.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer