Menu

Op zoek naar energieke mannen

Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Zij kan dat dankzij de honderdduizenden donors die vrijwillig bloed geven. Met hun bloed worden ieder jaar ruim 25.000 mensenlevens gered! Sanquin is jaarlijks op zoek naar 50.000 nieuwe bloeddonors.

Momenteel bestaat het percentage bloeddonors voor 67% uit vrouwen en 33% uit mannen. Sanquin streeft naar een betere afspiegeling van de bevolking (50% mannen en 50% vrouwen). Aan Puntkomma is gevraagd een landelijke online wervingscampagne te ontwikkelen, speciaal gericht op het werven van mannelijke bloeddonors. Hiervoor hebben we twee concepten uitgewerkt die we hebben gepretest onder de doelgroep van energieke mannen in de leeftijdscategorie van 25-64 jaar in oost en west Nederland. Op basis van deze test wordt het beste concept verder uitgewerkt en ingezet voor de landelijke online campagne.

Behoor je ook tot deze doelgroep en ben je geïnteresseerd om bloeddonor te worden? Maak een vuist!

www.ikgeefbloed.nl

Benieuwd wat we nog meer doen?
Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route