Menu

Nieuws

De laatste nieuwtjes

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezighouden? Of benieuwd wat we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd? Het laatste nieuws en Instagram-posts vind je hier.

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen ons bureau? Houd dan regelmatig onze website in de gaten.

Trash’ure Taarten voor een betere wereld

Trash'ure Taarten | Visual | Creative Digital Agency Puntkomma Nijmegen

Voedselverspilling tegengaan en tegelijkertijd werkgelegenheid creeëren voor vluchtelingen. Hoe? Met taart!

Meer weten

Zomerkriebels!

PUNTKOMMA Nieuwsbericht 2400×1000 Vierdaagsefeesten

De zon schijnt even en bij Puntkomma zijn we meteen in zomerse sferen. En niet alleen door het weer. Puntkomma heeft namelijk de pitch gewonnen en gaat de branding doen van de Vierdaagsefeesten!

Meer weten

Social recruitmentcampagne in aanbouw

Schrijvers | Creative Digital Agency Puntkomma Nijmegen

Schrijvers Technische Installaties is een fullservice installatiebedrijf, hoofdzakelijk werkzaam in Noord Brabant. De organisatie kenmerkt zich door haar Brabantse karakter waarbij de focus sterk ligt op persoonlijke ontwikkeling. Schrijvers is innovatief en heeft de ambitie om in 2022 het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland te worden. Zo maken ze gebruik [...]

Meer weten

Op zoek naar energieke mannen

Sanquin | Creative Digital Agency Puntkomma Nijmegen

Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Zij kan dat dankzij de honderdduizenden donors die vrijwillig bloed geven. Met hun bloed worden ieder jaar ruim 25.000 mensenlevens gered! Sanquin is jaarlijks op zoek naar 50.000 nieuwe bloeddonors.

Meer weten

2017 was een mooi jaar!

Veel nieuwe opdrachten, mooie campagnes, fijne samenwerking met opdrachtgevers, ons 40-jarig bestaan en natuurlijk het in ere herstelde puntkomma Tafelvoetbaltoernooi. 2017 was een mooi jaar voor ons! Volgende week pakken we een een paar dagen rust maar daarna gaan we er weer vol voor. Fijne feestdagen allemaal!

Meer weten
Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route