Nieuws

De laatste nieuwtjes

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezighouden? Of benieuwd wat we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd? Het laatste nieuws en Instagram-posts vind je hier.

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen ons bureau? Houd dan regelmatig onze website in de gaten.

2017 was een mooi jaar!

Veel nieuwe opdrachten, mooie campagnes, fijne samenwerking met opdrachtgevers, ons 40-jarig bestaan en natuurlijk het in ere herstelde puntkomma Tafelvoetbaltoernooi. 2017 was een mooi jaar voor ons! Volgende week pakken we een een paar dagen rust maar daarna gaan we er weer vol voor. Fijne feestdagen allemaal!

Meer weten

Inspiratie op de vrijdagmiddag

Hoe kan communicatie leiden tot gedragsverandering? De dames van SHIFT hebben onze kennis op het gebied van gedragswetenschap tijdens een leerzame vrijdagmiddaginspiratie aanzienlijk verrijkt.

Meer weten

Samen met Talis aan de slag met volkshuisvesting

Talis project volkshuisvesting Kolpingbuurt - door communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

In Nijmegen realiseert Talis het herstructureringsproject ‘Kolpingbuurt weer als nieuw’. In de Kolpingbuurt worden 127 woningen gerenoveerd, 115 woningen gesloopt en 99 woningen teruggebouwd. Tegelijkertijd wordt ook de openbare ruimte aangepakt voor meer groen, ruimte en pleintjes. Dit alles gebeurt met behoud van de eigen uitstraling van de buurt.

Meer weten

Let op! Spits politie

Parkeerbonactie gemeente Nijmegen - door communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Heb je ze gespot? Het Puntkomma promo-team is in actie geweest voor de gemeente Nijmegen met een parkeerbonactie in de binnenstad van Nijmegen!

Meer weten

Tafelvoetbaltoernooi 2017

Tafelvoetbaltoernooi 2017 groepsfoto - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Het was alweer een tijdje geleden, maar op 6 oktober 2017 werd de traditie hooggehouden en barstte bij Puntkomma de strijd los voor de felbegeerde wisselbeker van hét tafelvoetbaltoernooi voor communicatiebureaus in de regio Nijmegen!

Meer weten
Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route