Menu

Nieuws

De laatste nieuwtjes

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezighouden? Of benieuwd wat we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd? Het laatste nieuws en Instagram-posts vind je hier.

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen ons bureau? Houd dan regelmatig onze website in de gaten.

Communicatiebureau Puntkomma gaat verder als Morres & Company Nijmegen

PERSBERICHT Overname Puntkomma (3)

De overname door full-service marketingcommunicatiebureau Morres & Company betekent een nieuwe fase voor communicatiebureau Puntkomma in Nijmegen Na Maastricht en Eindhoven past de stap naar Nijmegen binnen de strategie en ambitie van Morres & Company om verder te groeien als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland met lokale voelsprieten. Het werk, de mensen [...]

Meer weten

Trash’ure Taarten voor een betere wereld

Trash'ure Taarten | Visual | Creative Digital Agency Puntkomma Nijmegen

Voedselverspilling tegengaan en tegelijkertijd werkgelegenheid creeëren voor vluchtelingen. Hoe? Met taart!

Meer weten

Zomerkriebels!

PUNTKOMMA Nieuwsbericht 2400×1000 Vierdaagsefeesten

De zon schijnt even en bij Puntkomma zijn we meteen in zomerse sferen. En niet alleen door het weer. Puntkomma heeft namelijk de pitch gewonnen en gaat de branding doen van de Vierdaagsefeesten!

Meer weten

Social recruitmentcampagne in aanbouw

Schrijvers | Creative Digital Agency Puntkomma Nijmegen

Schrijvers Technische Installaties is een fullservice installatiebedrijf, hoofdzakelijk werkzaam in Noord Brabant. De organisatie kenmerkt zich door haar Brabantse karakter waarbij de focus sterk ligt op persoonlijke ontwikkeling. Schrijvers is innovatief en heeft de ambitie om in 2022 het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland te worden. Zo maken ze gebruik [...]

Meer weten

Op zoek naar energieke mannen

Sanquin | Creative Digital Agency Puntkomma Nijmegen

Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Zij kan dat dankzij de honderdduizenden donors die vrijwillig bloed geven. Met hun bloed worden ieder jaar ruim 25.000 mensenlevens gered! Sanquin is jaarlijks op zoek naar 50.000 nieuwe bloeddonors.

Meer weten
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer