Menu

Nieuws

De laatste nieuwtjes

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezighouden? Of benieuwd wat we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd? Het laatste nieuws en Instagram-posts vind je hier.

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen ons bureau? Houd dan regelmatig onze website in de gaten.

Social recruitmentcampagne in aanbouw

Nieuws Schrijvers 2400×1000

Schrijvers Technische Installaties is een fullservice installatiebedrijf, hoofdzakelijk werkzaam in Noord Brabant. De organisatie kenmerkt zich door haar Brabantse karakter waarbij de focus sterk ligt op persoonlijke ontwikkeling. Schrijvers is innovatief en heeft de ambitie om in 2022 het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland te worden. Zo maken ze gebruik [...]

Meer weten

Op zoek naar energieke mannen

Nieuws Sanquin 2400×1000

Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Zij kan dat dankzij de honderdduizenden donors die vrijwillig bloed geven. Met hun bloed worden ieder jaar ruim 25.000 mensenlevens gered! Sanquin is jaarlijks op zoek naar 50.000 nieuwe bloeddonors.

Meer weten

2017 was een mooi jaar!

Veel nieuwe opdrachten, mooie campagnes, fijne samenwerking met opdrachtgevers, ons 40-jarig bestaan en natuurlijk het in ere herstelde puntkomma Tafelvoetbaltoernooi. 2017 was een mooi jaar voor ons! Volgende week pakken we een een paar dagen rust maar daarna gaan we er weer vol voor. Fijne feestdagen allemaal!

Meer weten

Inspiratie op de vrijdagmiddag

Hoe kan communicatie leiden tot gedragsverandering? De dames van SHIFT hebben onze kennis op het gebied van gedragswetenschap tijdens een leerzame vrijdagmiddaginspiratie aanzienlijk verrijkt.

Meer weten

Samen met Talis aan de slag met volkshuisvesting

Talis project volkshuisvesting Kolpingbuurt - door communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

In Nijmegen realiseert Talis het herstructureringsproject ‘Kolpingbuurt weer als nieuw’. In de Kolpingbuurt worden 127 woningen gerenoveerd, 115 woningen gesloopt en 99 woningen teruggebouwd. Tegelijkertijd wordt ook de openbare ruimte aangepakt voor meer groen, ruimte en pleintjes. Dit alles gebeurt met behoud van de eigen uitstraling van de buurt.

Meer weten
Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route