Marketingcommunicatie

Wil je meer invloed op je doelgroep of meer rendement halen uit de marketing van je bedrijf? Of wil je een product of dienst opvallend en onderscheidend in de markt zetten?

Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met marketingcommunicatie. In uiteenlopende branches en met veel verschillende producten en diensten. We helpen graag mee bij het maken van de juiste strategische en tactische keuzes om je doelgroep tot (re)actie aan te zetten.

De meest optimale middelenmix

Met welke middelen kun je je doelgroep het beste bereiken? We denken met je mee en geven je advies over de meest optimale mix van communicatiemiddelen en communicatiekanalen. Indien gewenst kunnen we ook de totale mediaplanning en mediaexecutie verzorgen. Op deze manier kunnen we het complete marketingcommunicatietraject uit handen nemen.

Meer rendement uit marketingcommunicatie?

Wij helpen je graag verder met het bepalen van de juiste marketingstrategie en de meest effectieve middeleninzet. Voor vragen of meer informatie over de inzet van marketingcommunicatie kun je contact opnemen met Marco Kleinnibbelink, managing director van Puntkomma, via het algemeen contactformulier of bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route