Corporate communicatie

Hoe geef je een bedrijf of organisatie een herkenbaar gezicht? Bij corporate communicatie gaat het om de creatieve vertaling van de kernwaarden van een organisatie (de gewenste identiteit) naar een onderscheidend imago. Herkenning leidt tot erkenning. En een positief imago leidt tot een ijzersterke reputatie.

Een sterker imago

Corporate communicatie begint bij de ontwikkeling van een passende huisstijl. Inclusief de uitwerking daarvan naar huisstijldragers (een logo/merkbeeld, briefpapier, visitekaartjes, etc.) en diverse communicatiemiddelen, zoals een corporate brochure, (video)presentaties, infographics, websites en jaarverslagen. Hiermee geven we het imago van een organisatie een boost, een nieuw herkenbaar gezicht. Enkele opdrachtgevers voor wie we recent een nieuwe corporate identity hebben ontwikkeld zijn: LRCB, Finalist, Teelen, Citadel College en SSH&. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier wat we voor deze en andere opdrachtgevers op het gebied van corporate communicatie kunnen betekenen.

Werken aan je corporate communicatie?

Het imago van je organisatie versterken of aan de slag met corporate communicatie? Wij helpen je graag verder met het bepalen van de juiste corporate strategie en de inzet van middelen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marco Kleinnibbelink, managing director van Puntkomma, via het algemeen contactformulier of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route