Arbeidsmarktcommunicatie

Als werkgever wil je de beste werknemers. Maar hoe zorg je ervoor dat je als werkgever die mensen aantrekt die passen bij je bedrijf? Om je als aantrekkelijke werkgever te positioneren op de arbeidsmarkt is de inzet van effectieve arbeidsmarktcommunicatie een belangrijke voorwaarde.

Employer branding

Wil je als organisatie aan de slag met employer branding? Zijn er specifieke of moeilijk vervulbare vacatures? Ben je op zoek naar die ene perfecte kandidaat? Of wil je in korte tijd een groot aantal medewerkers werven? Als communicatiebureau denken we graag met je mee over de positionering van je organisatie als (aantrekkelijke) werkgever en de structurele inzet van arbeidsmarktcommunicatie.

Effectief werven met arbeidsmarktcommunicatie?

Wij helpen je graag verder met het bepalen van de juiste arbeidsmarktstrategie en de meest effectieve middeleninzet. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marco Kleinnibbelink, managing director van Puntkomma, via het algemeen contactformulier of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route