Diensten

Hier kunnen we bij helpen

Vanuit een strategische visie op effectieve communicatie ontwikkelen we opvallende en onderscheidende creatieve concepten.

We bedenken creatieve ideeën en ontwikkelen creatieve en effectieve communicatieconcepten die de doelgroep raken en in beweging brengen. We zijn sterk in het oplossen van vraagstukken op het gebied van corporate communicatie, (online) marketing, marketingcommunicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Maar we helpen ook graag met ad-hocdesignopdrachten en creatieve en technische producties.

Marketing communicatie

Een sterkere marktpositie
Meer invloed op je doelgroep? Meer resultaat uit de marketing van je bedrijf? Of een product of dienst opvallend en onderscheidend in de markt zetten? Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met marketingcommunicatie. In uiteenlopende branches en met verschillende producten en diensten. We helpen graag bij het maken van de juiste strategische en tactische keuzes om je doelgroep tot (re)actie aan te zetten.

Lees meer Bekijk werk

Arbeidsmarkt communicatie

Een aantrekkelijke werkgever
Als werkgever wil je de beste werknemers. Maar hoe zorg je ervoor dat je als werkgever die mensen aantrekt die passen bij je bedrijf? Om je als aantrekkelijke werkgever te positioneren op de arbeidsmarkt is een effectief arbeidsmarktcommunicatiebeleid een belangrijke voorwaarde. Aan de slag met employer branding? Als communicatiebureau denken we graag mee over de positionering van je organisatie als (aantrekkelijke) werkgever.

Lees meer Bekijk werk

Corporate communicatie

Een onderscheidend imago
Je bedrijf of organisatie een herkenbaar gezicht geven? Bij corporate communicatie gaat het om de creatieve vertaling van de kernwaarden van een organisatie (gewenste identiteit) naar een onderscheidend imago. Herkenning leidt tot erkenning. En een positief imago tot een ijzersterke reputatie. Wij adviseren graag verder bij het ontwikkelen van een sterk en krachtig imagobeleid.

Lees meer Bekijk werk

Online marketing

Meer online succes
Bij online marketing gaat het om conversie, gebruiksvriendelijkheid (usability) en vindbaarheid (zoekmachineoptimalisatie en Google AdWords). Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met de inzet van online marketing en de ontwikkeling van complexe websites.

Lees meer Bekijk werk

Producten

Deze producten helpen je verder

We willen het onze opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk maken. Onderstaande producten zijn daar een goed voorbeeld van.

Als communicatiebureau zijn we sterk in creatieve en effectieve communicatie. Op dit vlak bieden we ook verschillende producten en oplossingen aan. Denk bijvoorbeeld aan de creatieve en technische realisatie van interactieve publicaties, zoals een online magazine of een online jaarverslag. Of een quickscan van je website om te zien hoe het op dit moment staat met de vindbaarheid en usability van de website.

Interactieve publicaties

Wil je het jaarverslag van je organisatie niet meer offline maar online publiceren, zodat je voortaan makkelijk zelf content kunt toevoegen en kunt wijzigen? Of ben je op zoek naar een tool om eenvoudig online magazines te publiceren? We helpen je graag verder met deze en andere interactieve publicaties.

Wil je meer weten over onze ervaring met interactieve publicaties? Of wil je eens verder praten over je wensen of de mogelijkheden? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op via onderstaande link.

Neem contact op

Quickscan website

Twijfel je over de structuur van je website? Of ben je benieuwd hoe het staat met de vindbaarheid van je website? Dan is het goed om je website eens te laten controleren. Dat kan met een quickscan. Met behulp van een quickscan kunnen we kijken hoe het staat met de vindbaarheid en usability (gebruiksvriendelijkheid) van je website. We geven aan welke onderdelen ontbreken, onjuist zijn en waar verbetering nodig of noodzakelijk is.

Wil je ook een quickscan laten maken van je website? Neem dan contact op via onderstaande link.

Neem contact op

Communicatiescan

Wil je eens sparren met een bureau over het imago of de positionering van je organisatie? Wil je een product of dienst in de markt zetten maar weet je niet waar je moet beginnen? Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met deze en andere communicatievraagstukken. We helpen je graag verder met een communicatiescan om je zo een beter inzicht te geven in mogelijke aandachts- en/of verbeterpunten in je communicatie.

Meer inzicht in je communicatie? Neem dan contact op via onderstaande link.

Neem contact op

Academy

Puntkomma Academy

Van nieuwe webtrends tot nieuwe druk- en printtechnieken. Als bureau volgen we de ontwikkelingen op de voet. Het houdt ons scherp. Het geeft ons nieuwe inspiratie. En het brengt ons op nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen voor onze opdrachtgevers. De dingen die we doen, doen we het liefst samen. Daarom willen we graag onze kennis met je delen. Wil je meer weten over de klantbeleving, online marketing, nieuwe printtechnieken of een keer brainstormen met het creatieve team? Meld je dan aan voor één van onze workshops, seminars of creatieve sessies.

Creatieve brainstorm

Wil je eens sparren met het creatieve team? Of samen met een bureau brainstormen om zo nieuwe ideeën te genereren voor een naam, pay-off of de positionering van je organisatie? Meld je dan aan voor een creatieve brainstormsessie bij Puntkomma. Dit kan individueel, maar ook als team. Tijdens de brainstormsessie maken we gebruik van verschillende brainstormtechnieken. Om zo vanuit verschillende invalshoeken te komen tot nieuwe ideeën en inzichten. Je werkt aan je creativiteit, leert anders te denken en we leren je ook buiten de kaders te denken. Samen brainstormen? Meld je dan aan via onderstaande link.

Locatie: Puntkomma, Nijmegen
Duur: ca. 4 uur (ochtend of middag)
Kosten: afhankelijk van het aantal deelnemers en de samenstelling van de groep (ca. € 150,00 – € 250,00 per deelnemer)
Deelnemers: minimaal 4 deelnemers

Aanmelden

Workshop customer experience

Wil je meer inzicht in je doelgroep? Wil je beter inspelen op de beleving van je doelgroep? Of wil je de contactmomenten met je doelgroep verbeteren? Meld je dan aan voor de workshop customer experience bij Puntkomma. Dit kan individueel, samen met anderen, maar ook als team. Tijdens de workshop customer experience brengen we samen de customer journey (de klantreis) in kaart. We kijken naar alle contactmomenten en bedenken samen hoe we positieve contactprikkels kunnen inzetten om de beleving rond een product of dienst kunnen bevorderen. Beter inspelen op de beleving van je doelgroep? Meld je dan aan via onderstaande link.

Locatie: Puntkomma, Nijmegen
Duur: ca. 4 uur (ochtend of middag)
Kosten: afhankelijk van het aantal deelnemers en de samenstelling van de groep (ca. € 150,00 – € 250,00 per deelnemer)
Deelnemers: minimaal 4 deelnemers

Aanmelden

Seminar online ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van de laatste online ontwikkelingen? Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten? Of wil je meer doen met social media? Meld je dan aan voor het seminar online ontwikkelingen. Je kunt je individueel aanmelden, maar ook als team. Tijdens het seminar praten we je graag bij over de laatste online ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan het belang van social advertising, de online customer journey en conversieoptimalisatie. Benieuwd wat voor invloed deze nieuwe online ontwikkelingen hebben op je online marketingstrategie? Meld je dan via onderstaande link aan voor het seminar online ontwikkelingen.

Locatie: Puntkomma, Nijmegen
Duur: ca. 2 uur
Kosten: afhankelijk van het aantal deelnemers en de samenstelling van de groep (ca. € 150,00 – € 250,00 per deelnemer)
Deelnemers: minimaal 4 deelnemers

Aanmelden

Seminar druk- en printtechnieken

We doen steeds meer online, waardoor er steeds minder vraag is naar print/drukwerk. De aantallen nemen af, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit ook minder wordt. Sterker nog, door middel van nieuwe druk- en printtechnieken is er steeds meer mogelijk. Wil je meer weten over deze nieuwe druk- en printtechnieken? Meld je dan aan voor het seminar druk- en printtechnieken. Het seminar combineren we met een bezoek aan een drukkerij, zodat je ook direct meer inzicht krijgt in de vele nieuwe technieken en afwerkingsmogelijkheden. Benieuwd hoe je je corporate brochure, visitekaartjes, mailings of je ondernemingsplan meer in het oog laat springen? Meld je dan via onderstaande link aan voor het seminar druk- en printtechnieken.

Locatie: Puntkomma i.c.m. drukkerij (n.t.b.)
Duur: ca. 4 uur
Kosten: € 150,00 per deelnemer
Deelnemers: minimaal 5 deelnemers

Aanmelden

Aanpak

En zo doen we dat

Eerst denken, dan doen. Dat zegt alles over onze aanpak. Wij werken planmatig en gestructureerd. Alles in de goede volgorde. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, de restyling van een visuele identiteit, de (her)positionering van een organisatie of de ontwikkeling van een complexe crossmediale communicatiecampagne. We zijn door onze jarenlange ervaring thuis in veel verschillende branches en bekend met uiteenlopende doelgroepen. Onze aanpak ziet er als volgt uit:

Een goed gesprek

Briefing

Een goede briefing is het halve werk. Zonder goede input, geen goede output. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Samen bespreken we de vraag, uitgangspunten en randvoorwaarden voor de communicatie. Is er een deadline? Moeten we binnen een bepaald budget blijven? Ook dát bespreken we graag tijdens de eerste afstemming. Zo komen we samen tot een plan van aanpak, de basis waarop we verder aan de slag gaan.

Neem contact op
De juiste richting

Strategie

Waar wil je naartoe? Wie ben je? Wat wil je bereiken? Wie wil je raken? Belangrijke vragen die spelen bij het bedenken van een effectieve communicatiestrategie. Als communicatiebureau helpen we opdrachtgevers bij het maken van de juiste strategische keuzes. Meer bekendheid? Een herkenbaar imago? Een product, dienst of merk in de markt zetten? Samen bedenken we hoe dat het beste kan.

Neem contact op
Veel inspiratie

Inspiratie

We verdiepen ons in de markt, het product of de dienst, de branche en de concurrentie. Dat begint bij de ‘customer journey’ van de doelgroep. Door ons als bureau zo goed als mogelijk in te leven in de klantreis kunnen we beter inspelen op de beleving en keuze- en beslismomenten van de doelgroep. We doen ook inspiratie op door te kijken naar anderen. Hoe gaan zij om met hun communicatie? Wat zijn de sterktes en zwaktes? En op welke manier kunnen wij het product, dienst of merk succesvol en onderscheidend positioneren in de markt?

Neem contact op
Met teamwork

Teamwork

Samen bedenken we de meest effectieve communicatieaanpak en de meest aansprekende creatieve concepten. Alleen door een goede samenwerking met onze opdrachtgevers komen we tot de beste resultaten. Daarom betrekken we onze opdrachtgevers al in een vroeg stadium bij de conceptontwikkeling. Cocreatie noemen we dat. Waarbij we uiteindelijk zelf pas tevreden zijn wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn.

Neem contact op
Het beste resultaat

Resultaat

Meten is weten. Resultaten zijn alleen meetbaar wanneer je vooraf je doelstellingen hebt vastgesteld. Bij online marketing is vrijwel alles meetbaar. Via moderne meettechnieken kunnen we nagaan of een website voldoet en of er voldoende relevante bezoekers zijn. Hoe is de conversie? Zijn er genoeg clicks en vertoningen? En hoe staat het met het bouncepercentage? Ook offline kunnen we het effect van de communicatie inspanningen meten. Bij corporate communicatie kijken we bijvoorbeeld of de bekendheid is toegenomen en of het imago is verbeterd. Hierbij is het soms wenselijk om een marktonderzoek te doen. Een goede evaluatie vormt de basis voor nieuwe stappen om tot verdere verbeteringen te komen.

Neem contact op
Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route