Menu

Diensten

Hier helpen we je bij

Vanuit een strategische visie op effectieve communicatie ontwikkelen we opvallende en onderscheidende creatieve concepten.

We bedenken strategische oplossingen, vertalen ideeën naar verrassende creatieve concepten en kunnen dat vervolgens ook voor je realiseren. Dat doen we voor zo’n 30 opdrachtgevers, nationaal en internationaal.

We define

De definitiefase is ons vertrekpunt. Juist in deze fase hebben we elkaar hard nodig. Daar wordt de bodem gelegd voor onze verdere samenwerking.

We houden van strategie. Samen leggen we de strategische basis voor een duurzame samenwerking. Wat we doen, doen we samen. En doen we goed. We geven advies waar je echt iets aan hebt. We vinden en raken de juiste mensen met online marketing. We creëren draagvlak met interne communicatie. We optimaliseren websites, zodat mensen je website vinden. En we laten we je medewerkers van je houden met employer branding.

neem contact op Bekijk werk

We design

Met elkaar maken we de mooiste dingen. Frisse websites. Unieke corporate identities. Verrassende concepten. En doordachte campagnes.

Strakke vormgeving, frisse kleuren, mooie vormen. We kunnen niet zonder design. We werken aan de branding van organisaties en merken. We geven werkgevers een aantrekkelijke employer branding. En we vertalen visies en kernwaarden naar passende corporate identities. We bedenken concepten en ontwikkelen opvallende campagnes. En zorgen ervoor dat elk middel er hetzelfde uitziet. Deze middelen werken we uit tijdens de creatieve productie. We denken na over het webdesign en user experience design van online producties, schrijven content en ontwikkelen strakke social mediacampagnes. Alles, altijd met een strategische basis.

neem contact op Bekijk werk

We build

We maken precies wat jij nodig hebt om je doelgroep optimaal te bereiken. En leveren het pas op wanneer alles werkt. Zoals afgesproken.

Wat we bedenken, kunnen we maken. Vanuit onze technische kennis ontwikkelen we de meest gebruiksvriendelijke en effectieve apps, websites en e-commerceoplossingen. Jij voedt ons met eisen en wensen en wij vertalen die naar slimme koppelingen, structuren, content en producties. We maken foto’s, videoproducties (interactief, VR, AR) en animaties. We schrijven teksten. En we ontwikkelen websites, banners, abri-posters, brochures en online advertenties. Ook maken we het leven van marketing- en salesmanagers een stuk makkelijker met marketingautomatisering en internet of things-toepassingen. Maar ook met onze managed services. We nemen het beheer, onderhoud, de updates, hosting, SEO en social media graag van je over. Geen probleem.

neem contact op Bekijk werk

Aanpak

En zo doen we dat

Eerst denken, dan doen. Dat zegt alles over onze aanpak. We doen alles stap voor stap. We stellen vragen. We lezen ons in. En we vragen net zolang door, tot we zeker weten dat we elkaar helemaal begrijpen. Pas wanneer de opdracht helemaal duidelijk is, gaan we verder met het creatieve proces en de realisatie. Onze aanpak ziet er als volgt uit:

Een goed gesprek

Briefing

Een goede briefing is het halve werk. Zonder goede input, geen goede output. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Samen bespreken we de vraag, uitgangspunten en randvoorwaarden voor de communicatie. Is er een deadline? Moeten we binnen een bepaald budget blijven? Ook dát bespreken we graag tijdens de eerste afstemming. Zo komen we samen tot een plan van aanpak, de basis waarop we verder aan de slag gaan.

Neem contact op
De juiste richting

Strategie

Waar wil je naartoe? Wie ben je? Wat wil je bereiken? Wie wil je raken? Belangrijke vragen die spelen bij het bedenken van een effectieve communicatiestrategie. Als communicatiebureau helpen we opdrachtgevers bij het maken van de juiste strategische keuzes. Meer bekendheid? Een herkenbaar imago? Een product, dienst of merk in de markt zetten? Samen bedenken we hoe dat het beste kan.

Neem contact op
Veel inspiratie

Inspiratie

We verdiepen ons in de markt, het product of de dienst, de branche en de concurrentie. Dat begint bij de ‘customer journey’ van de doelgroep. Door ons als bureau zo goed als mogelijk in te leven in de klantreis kunnen we beter inspelen op de beleving en keuze- en beslismomenten van de doelgroep. We doen ook inspiratie op door te kijken naar anderen. Hoe gaan zij om met hun communicatie? Wat zijn de sterktes en zwaktes? En op welke manier kunnen wij het product, dienst of merk succesvol en onderscheidend positioneren in de markt?

Neem contact op
Met teamwork

Teamwork

Samen bedenken we de meest effectieve communicatieaanpak en de meest aansprekende creatieve concepten. Alleen door een goede samenwerking met onze opdrachtgevers komen we tot de beste resultaten. Daarom betrekken we onze opdrachtgevers al in een vroeg stadium bij de conceptontwikkeling. Cocreatie noemen we dat. Waarbij we uiteindelijk zelf pas tevreden zijn wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn.

Neem contact op
Het beste resultaat

Resultaat

Meten is weten. Resultaten zijn alleen meetbaar wanneer je vooraf je doelstellingen hebt vastgesteld. Bij online marketing is vrijwel alles meetbaar. Via moderne meettechnieken kunnen we nagaan of een website voldoet en of er voldoende relevante bezoekers zijn. Hoe is de conversie? Zijn er genoeg clicks en vertoningen? En hoe staat het met het bouncepercentage? Ook offline kunnen we het effect van de communicatie inspanningen meten. Bij corporate communicatie kijken we bijvoorbeeld of de bekendheid is toegenomen en of het imago is verbeterd. Hierbij is het soms wenselijk om een marktonderzoek te doen. Een goede evaluatie vormt de basis voor nieuwe stappen om tot verdere verbeteringen te komen.

Neem contact op
Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer