Online marketing

Bij online marketing gaat het om conversie, vindbaarheid door middel van Google AdWords en zoekmachineoptimalisatie en gebruiksvriendelijkheid (usability). Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met de inzet van online marketing en het opzetten van effectieve online marketingstrategieën.

Ontwikkeling websites

Zonder website geen effectieve online marketing. We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van complexe websites, inclusief het opstellen van een functioneel ontwerp voor het bepalen van de juiste structuur, op maat gemaakte templates, API-koppelingen en een passend en het maken van een onderscheidend responsive webdesign.

Meer rendement uit online marketing

Bij online marketing richten we ons met name op het vergroten van het effect en rendement van communicatie, vaak ook met een verbinding naar offline communicatie voor een optimale crossmediale aanpak. Ook voor advies over de inzet van zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media, e-mailmarketing (MailChimp) en Google AdWords (SEA) helpen onze online specialisten je graag verder.

Meer succes met online marketing?

Wij helpen graag verder met het bepalen van de juiste online marketingstrategie en de meest effectieve middeleninzet. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Anton Gouman, managing director van Puntkomma, via het algemeen contactformulier of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route