Menu

Wij zijn Puntkomma. Een creatief en strategisch communicatiebureau. Sterk in branding, online en campagnes.

Team

One big family

Een communicatiebureau met een hecht team. Samen hebben we één doel voor ogen: mensen raken met opvallende communicatie. Onze verschillende specialismen vullen elkaar perfect aan. Daar zit onze kracht. Want alleen kunnen we veel. Maar samen zijn we niet te houden.

Maak kennis met ons team.

Arno van ‘t Land

Creative strategist

Geert van Holland

Art director

Albert Kooistra

operational manager

Karlijne Jansen

visual designer

Anton Gouman

Strategic Advisor

Zoek je een creatief communicatiebureau?

Wil je mensen raken met opvallende communicatie of vrijblijvend kennismaken? Wij helpen je. Stuur een email naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Samenwerking

Onze opdrachtgevers

We zijn er voor grote en kleine organisaties. We werken we voor landelijke organisaties, maar ook voor bedrijven en instellingen die in de regio actief zijn. We werken onder andere samen met:

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Wij zijn zelf pas tevreden wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn. Maar hoe tevreden zijn zij over de samenwerking met ons bureau? Dat laten we hen graag zelf vertellen.

Finalist | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

De no-nonsensecultuur spreekt ons aan

Kristel Hoonhoud

Marketing en Communicatie

Bekijk werk

Puntkomma heeft Finalist ondersteund bij het neerzetten van de nieuwe corporate identity. Er is een fijne en effectieve samenwerking ontstaan waar ieder zijn mening kon geven om tot het beste eindresultaat te komen. Er zijn on- en offline oplossingen bedacht ter ondersteuning van de positionering van Finalist. Deze oplossingen kwamen in de vorm van visitekaartjes, briefpapier en presentatie-templates tot aan roll-up banners, kantooraankleding en het design van de website. De no-nonsensecultuur van Puntkomma en de prettige samenwerking die tot stand is gekomen spreekt ons aan. Bij Puntkomma kun je een vraag neerleggen en een resultaat terugkrijgen waar je trots op bent.

Benkgroep | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Een prettige samenwerking

Annelie Tolkamp

Marketing en communicatie

Bekijk werk

De samenwerking met Puntkomma is uitstekend verlopen. Zij hebben onder andere onze website ontworpen en een corporate brochure gemaakt. Nog steeds maken wij gebruik van hun diensten waar nodig. Waarom wij voor Puntkomma kiezen? Punctueel, betrouwbaar, korte lijntjes, creatief, informeel en denken goed met ons mee. Kortom, een prettige samenwerking!

Woonzorgnet | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Op een informele manier prettig zaken doen

Daphne Bruijsten

Marketing en Communicatie

De samenwerking met Puntkomma verloopt uitstekend. Puntkomma heeft voor ons de complete huisstijl ontwikkeld van locatieflyers tot en met de website. Klant- en servicegericht en altijd een snelle afhandeling van zaken. Op een informele manier prettig zaken doen.

Leef3 | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Ze hebben aan een half woord genoeg

Dennis van Doesburg

Coördinator diensten, producten en arrangementen & specialist communicatie

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Puntkomma. Onze ervaring is dat Puntkomma goed meedenkt en snel zaken oppakt, ze hebben aan een half woord genoeg. Puntkomma heeft onze website in korte tijd gebouwd; de manier waarop dit ging verliep erg prettig en professioneel. Bij iedere stap werden voorstellen op overzichtelijke wijze gepresenteerd en werd steeds de status duidelijk gemaakt. Ook het oppakken van wijzigingen en aanvullingen gaat soepel. We hebben vanaf het begin van onze samenwerking veel vertrouwen gehad in de manier waarop Puntkomma de zaken aanpakt. De manier van samenwerken is prettig, we verwachten onze relatie nog lang voort te zetten.

Grodan | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Ze staan altijd voor ons klaar!

Stefanie Wienhoven

Communication Manager

Bekijk werk

Wij werken al best wat jaren samen met Puntkomma. Van huisstijl en branding tot nieuwsbrieven en van campagnes tot banners. Dat is in de eerste plaats omdat Puntkomma altijd voor ons klaar staat. Daarnaast kunnen we er op vertrouwen dat de kwaliteit goed is, ook al moet het snel, en dat ze goed en kritisch meedenken zodat we samen het beste resultaat halen. Tot slot, en niet onbelangrijk, zijn de mensen toegankelijk, down-to-earth en fijn om mee samen te werken.

ParkinsonNet | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Ze denken goed mee

Sanne Bouwman

Marketing en communicatie

Bekijk werk

Puntkomma is voor ons het communicatiebureau waar we altijd op terug kunnen vallen. De lijntjes zijn kort, ze denken goed mee, zijn altijd bereikbaar en schakelen waar nodig snel. Dat maakt de jarenlange samenwerking prettig en vertrouwd.

Sanquin | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Een campagne die staat als een huis!

Imke Sikkema

Communicatiestrateeg

Voor het werven van nieuwe mannelijke bloeddonors waren we op zoek naar een bureau die een oude campagne nieuw leven in kon blazen. Samen met de mensen van Puntkomma hebben we een sterke strategische oplossing bedacht en hebben zij een nieuw campagneconcept ontwikkeld. Tijdens de samenwerking was er voldoende ruimte voor co-creatie en werden op verschillende momenten samen belangrijke knopen doorgehakt. De begeleiding van het gehele proces is zeer goed verzorgd wat heeft geresulteerd in een campagne die staat als een huis!

Hogan Lovells | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Een bureau dat heel goed bij ons past

Janneke van Rij

HR Manager

Bekijk werk

Hogan Lovells is een internationaal advocatenkantoor met gedreven juristen. Puntkomma is een bureau dat daarom heel goed bij ons past: strategisch, creatief, gedreven, zorgvuldig en korte lijnen. We zijn heel tevreden over de persoonlijke en prettige samenwerking die heeft geleid tot een aansprekende en effectieve aanpak van onze arbeidsmarktcommunicatie.

Green Career Consult | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Ze denken echt met je mee

Evert Verboom

Managing Partner/Senior Consultant

Wij werken sinds 2008 met Puntkomma. Doorslaggevend in de keuze waren drie aspecten: Puntkomma heeft meer dan affiniteit met de Agribusiness (meerdere Agribusiness accounts), Puntkomma heeft kennis van arbeidsmarktcommunicatie en Puntkomma is een middelgroot bureau waar deskundige en open minded mensen werken waar het plezierig mee samenwerken is. Bovendien en ook niet onbelangrijk: Puntkomma maakt niet alleen dat wat je vraagt maar denkt ook nog eens echt met je mee. Een prima bureau dus waar we graag mee blijven samenwerken!

Bioprodict | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Een goed bureau om je communicatie aan uit te besteden

Henk-Jan Joosten

CEO

Puntkomma heeft voor ons een aantal communicatiemiddelen ontworpen zoals banners en flyers. Het ontwerp moest passend zijn bij onze huidige website en huisstijl. We zijn erg tevreden met het resultaat. Ze denken goed met je mee en luisteren naar je wensen. Ook het vaste aanspreekpunt reageerde altijd adequaat waardoor het contact soepel verliep en er snel resultaat geboekt werd. De prijs-kwaliteit verhouding van Puntkomma is ook prima. Met andere woorden: een goed communicatiebureau om je communicatie aan uit te besteden.

MEE Gelderse Poort | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Een site om trots
op te zijn

Manon Jacobs

Adviseur Communicatie en Marketing

Bekijk werk

Wij hebben onlangs samengewerkt met Puntkomma voor onze nieuwe website, die naar tevredenheid opgeleverd is binnen hele korte tijd. Een site om trots op te zijn! Het was binnen het proces steeds fijn dat er een vast contactpersoon was voor alle vragen en die kritisch met ons meedacht.

Dementienet | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Snel en laagdrempelig te bereiken voor hulp en advies

Minke Nieuwboer

Junior onderzoeker en projectcoördinator

Bekijk werk

Puntkomma heeft voor een prachtig design en de technische realisatie van onze website gezorgd, waar we vaak positieve reacties op krijgen. Als er aanpassingen nodig zijn, kun je de medewerkers van communicatiebureau Puntkomma snel en laagdrempelig bereiken voor hulp en advies.

Yara | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Een betrouwbaar
communicatiebureau

Winfried Raijmakers

Commercieel Technisch Manager Yara Benelux

Bekijk werk

Yara werkt al vele jaren nauw samen met Puntkomma. Puntkomma verzorgde allerlei marketingcampagnes gericht op diverse agrarische doelgroepen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop flexibel en kritisch met mij wordt meegedacht, zowel bij de creatieve conceptontwikkeling, de productie van online en offline communicatiemateriaal en de totale mediaplanning en -inkoop. Kortom: Puntkomma is een zeer betrouwbare en prettige communicatiepartner!

Hendriks | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Ze denken goed en kritisch mee en stellen zich flexibel op.

Pierre Freriks

Manager Marketing en Communicatie

Bekijk werk

Puntkomma heeft voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling een nieuwe corporate website ontwikkeld en gebouwd, en voor ons installatiebedrijf Schrijvers hebben zij een arbeidsmarktcampagne ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk en de samenwerking met Puntkomma. Ze denken goed en kritisch mee en stellen zich flexibel op. Voor ons is Puntkomma een fijne partij om mee samen te werken.

Idealis | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

De lijnen zijn kort
en er wordt goed meegedacht

Hellen Albers

Marketing en communicatie

Bekijk werk

Wij werken al vanaf 2006 met Puntkomma. Het traject begon met een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en de totale implementatie hiervan. Nu zijn we nog steeds blij met de keuzes die we destijds samen hebben gemaakt. De samenwerking met Puntkomma is prettig, de lijnen zijn kort, er wordt snel geschakeld en goed meegedacht. Onlangs is er nog een ontwerp voor onze nieuwe website gemaakt, die gezorgd heeft voor een frisse en hedendaagse uitstraling.

SSHN | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Ze komen met frisse ideeën

Vincent Buitenhuis

manager strategie en wonen

Bekijk werk

SSH& werkt sinds begin 2016 samen met Puntkomma. We zochten een vormgever voor ons nieuwe Ondernemingsplan. Later kwam daar een hele nieuwe huisstijl bij. Een grote klus die professioneel is opgepakt. We ervaren de samenwerking met Puntkomma als inspirerend. Ze komen met frisse ideeën en aansprekende ontwerpen. De complimenten die we krijgen voor onze nieuwe naam en nieuwe huisstijl zijn talrijk. Samenwerken met Puntkomma is ook echt samen werken, zodat we in coproductie tot het beste resultaat komen.

Citadel College | Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen

Met de uitkomst zijn we erg tevreden

Angela Jeuken

Afdelingsleider vmbo

Bekijk werk

Puntkomma heeft ons logo en onze huisstijl ‘op de kop gezet’. In co-creatie met onze leerlingen en medewerkers is er een verfrissend, eigentijds en modern logo uitgekomen waar we onze identiteit in terug zien. Het contact en de samenwerking met de mensen van Puntkomma hebben wij als warm, betrokken en professioneel ervaren. Met de uitkomst, waaronder onze nieuwe website en digitale presentaties, zijn we erg tevreden.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer